Katras Komandas Dalība 1win Dota 2 Series Summer

Šis tiešsaistes turnīrs pulcēja dažas No labākajām komandām, lai tās sacenstos viena pret otru, cenšoties apskaidrot, kurš Ir labākais No labākajiem. Tomēr, kuras komandas šogad piedalījās šis turnīrā?

Šodien mēs būt te-1, lai pārrunātu katru komandu, turklāt sacentās 1win Dota 2 sērijas vasaras sacensībās. Tas ietver Ne tikai visas komandas, kavēklis arī informāciju par balvu fondā sadalījumu. Protams, mēs arī izcelt turnīra uzvarētājus, lai spēlētāji zinātu, kurai komandai šoreiz izdevās sakaut.

Tātad, neieskaitot laikam kavēšanās, še Ir katra komanda, turklāt sacentās 1win Dota 2 Series Summer.

Kas Ir 1win Dota 2 Series Summer?

1win Dota 2 Series Summer Ir tikai tiešsaistē notiekošs Dota 2 turnīrs, ko organizē 1win Esports. Tas Ir otrās kategorijas čempionāts, tas nozīmē, ka sacensībās piedalās daudz izveidotu un augsta profila komandu, taču tajā var nebūt vislabāko No Dota 2 profesionāļu kopienas.

Balvu fonds šī gada 1win Series Dota 2 Summer bija 100 000 dolāru, padarot to par nozīmīgu pasākumu Dota 2 spēlētājiem. No 100 000 dolāru balvu fonda čempions saņēma 50 000 dolārus. Diemžēl četras zemākās vietas komandas sacensībās neko nesaņēma.

Šeit Ir pilnīgs balvu fonda sadalījums:

– 1. nozīmīgums: 50 000 dolāru + LAN uzaicinājums- 2. amats: 30 000 dolāru- 3. loma: 15 000 dolāru- 4. gulta: 5 000 dolāru- 5. vieta: 0- 6. amats: 0- 7. nozīmīgums: 0- 8. darbs: 0

Kāds bija 1win Dota 2 Series Summer izmērs?

1win Series Dota 2 Summer izmērs bija mazturīgs un viegli sekot. Bija astoņas komandas sadalītas divās grupās Pa četrām. Šīs grupas tad cīnījās viena pret otru modificētā GSL formātā.

Grupas posmā lielākā veikums maču bija vienas uzvaras sistēmā, tāds nozīmē, ka tikai viena uzvara bija nepieciešama, lai virzītos pret priekšu. Izšķirošie mači bija izņēmums, tie notika best-of-three sistēmā.

Pēc Abu grupu maču noslēguma, katras grupas divas labākās komandas sacentās izslēgšanas turnīrā Ar divkārtēju izslēgšanu. Šajā braketē komandām, laukā zaudēja savā pirmajā spēlē, bija otrā dotības. Atšķirībā No citiem mačiem, finālā bija best-of-five sērija.

Kurās komandas piedalījās 1win Series Summer?

Šeit Ir saraksts Ar katru komandu, tas piedalās pašreizējā 1win Series Summer:

Win Dota 2 Series Summer uzvarētāji

Zemāk Ir visas komandas 1win Series Summer turnīrā, turklāt aizgāja prom Ar kādu naudas summu.

BUJ

Kad notika 1win Dota 2 Series Summer?

1win Dota 2 Series Summer sākās 2024. gada 27. jūnijā un turpinājās līdz 2024. gada 30. jūnijam.

Kur Es varu skatīties 1win Dota 2 Series Summer?

Cilvēki var iztirzāt oficiālas spēļu tiešraides 1win oficiālajos Twitch un YouTube kanālos. Šiem kanāliem Ir angļu valodas komentāri, nevis tikko neapstrādātas spēles. Lai arī šī gada turnīrs Ir beidzies, spēlētāji joprojām var pievienoties nākamreiz, kad šis turnīrs atkal notiks.

Lai uzzinātu vairāk informācijas par 1win login apmeklējiet mūsu interneta mājas lapā.

rosemarieponinsk

rosemarieponinsk

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *